WiskundeBijles

- ENSCHEDE.nl

Hier lees je over ervaringen van leerlingen / studenten. Vaak is dit het resultaat van hard werken en soms ook van een beetje geluk.

 

 

 

Met meer dan een half jaar bijles heeft mijn zoon toch zijn eindexamen wiskunde gehaald. Dit alleen vanwege de goede één op één begeleiding van Jan. Echt maatwerk v.w.b. de leermethodes.

Super bedankt.

Ik was in eerste instantie niet geslaagd voor mijn eindexamen doordat ik voor wiskunde een te laag cijfer had gehaald. Met behulp van de bijlessen heb ik wat meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik alsnog geslaagd met het hoogste cijfer voor wiskunde wat ik in 2 jaar heb gehaald. 

ik zag het niet meer zitten, stond een verre onvoldoende voor wiskunde, maar door de bijles die ik afgelopen maanden gevolgd heb is het mij gelukt om weer een voldoende te staan.
Jan heeft mij niet alleen geholpen met wiskunde maar ook om mijn vertrouwen weer op te bouwen.

iedereen die moeite heeft met wiskunde raad ik aan om bijles te nemen bij Jan Sanders.

Mijn zoon heeft veel baat gehad bij de goede begeleiding. Hij heeft veel gehad aan deze vorm van bijles, met de ervaringen, inzicht en prettige manier van aanpak van de heer Sanders.

Op school heeft hij aanzienlijke vorderingen gemaakt met wiskunde en zijn zelfvertrouwen heeft het ook goed gedaan.

Persoonlijk kan ik het iedereen aanbevelen!

Voordat ik op bijles ging was ik zwaar gestresst over mijn wiskunde en had ik het bijna niet gehaald.
Met behulp van ongeveer een maand bijles kon ik net over en na een heel jaar had ik zelfs mijn examen Wiskunde B met een zware achterstand alsnog behaald met een voldoende.

De lessen waren altijd aandachtig en erg behulpzaam en heb er hoogst waarschijnlijk de aankomende jaren nog profijten aan. Bedankt!