WiskundeBijles

- ENSCHEDE.nl

Vier redenen om voor WiskundeBijles Enschede te kiezen:

  1. Kwaliteit door ervaring
  2. Didactische benadering
  3. Maatwerk (geen ballast)
  4. Persoonlijk en informeel

 

Bijles rekenen of wiskunde, door een ervaren docent.

  • Inschrijven kan gedurende het hele schooljaar
  • Lesdagen: maandag t/m vrijdag
  • Tarief: € 25,- per lesuur *
  • Lessen worden op maat gegeven

 

* Een lesuur komt overeen met een klokuur van 60 minuten. Tarieven geldig voor het school-/ studiejaar 2020 - 2021.

 

Starten met bijles

Denk je dat reken- of wiskundebijles wat voor je is, neem dan contact op voor een eerste (intake) les. Deze les kan vanzelfsprekend door één van je ouder(s) of verzorger(s) worden bijgewoond. Vergeet niet om je school-/studieboek(en) en de school-/studieplanner mee te nemen.

Tijdens de intake maken we kennis en worden de gewenste doelen geïnventariseerd. De benadering is persoonlijk en informeel. Als het je wat lijkt, kun je je bij mij inschrijven d.m.v. een inschrijfformulier dat je tijdens de eerste bijles samen met de lesvoorwaarden ontvangt. De lessen worden achteraf, maandelijks per e-mail gefactureerd.

 

Aantal lessen per week

Vaak is één les per week voldoende. Echter afhankelijk van je beginsituatie, kan het advies zijn om in het begin toch meerdere lessen per week te volgen om resultaat te boeken. Wacht niet te lang met aanmelden, omdat in de praktijk blijkt dat je dan (veel) meer moeite moet doen om een achterstand in te lopen. En is mogelijk de tijd om je doel te halen te beperkt.

Je doel kan zijn om een voldoende voor een toets te halen, over te gaan, te slagen voor een examen. Soms is het verstandig om niet al te hoge verwachtingen te hebben, maar tevreden te zijn met het behaalde resultaat. Om van daaruit weer verder te werken.

 

Goed begonnen is het halve werk. (Aristoteles)

 

Snel hulp

Het komt regelmatig voor dat je op het laatste moment voor een proefwerk, tentamen of examen nog met de nodige vragen zit. Extra hulp is dan meestal wel mogelijk. In de schoolvakanties kunnen extra lessen worden ingepland, om een achterstand weg te werken.

In overleg kun je buiten de lessen om via Skype vragen stellen als je vastgelopen bent.