WiskundeBijles

- ENSCHEDE.nl

 

 

 

Vakkundig docent

Jan G. Sanders, een ervaren docent wiskunde, is de drijvende kracht achter WiskundeBijles-Enschede.nl.

Hij heeft zowel een wiskundige als een technische achtergrond. Met zijn een passie voor rekenen en wiskunde mag hij zijn kennis en kunde graag overbrengen.

 

 

Overbrengen van kennis

De ervaring leert dat, als het om het overbrengen van kennis en het aanleren van vaardigheden gaat, er in een één op één situatie veel is te bereiken. Daar ligt (denk ik) mijn kracht. En vaak met verrassende resultaten.

Er wordt beter gepresteerd. Al is daar in de regel wel wat tijd, aandacht en geduld voor nodig. Anderzijds kan het, en soms tot mijn verbazing, ook heel snel gaan. Zelfvertrouwen en motivatie zullen toenemen.

Vandaar dat ik met  plezier bijles rekenen en wiskunde geef. Voor de leerlingen/studenten zie ik het als een zinvolle investering in hun toekomst.

Naast mijn tweedegraads bevoegdheid voor wiskunde, heb ik eenzelfde bevoegdheid voor werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Ook voor die disciplines kun je bij mij terecht voor vragen.

 

Ontwikkelen van leerstof 

Een andere professionele bezigheid van mij is het ontwikkelen van digitale leerstof voor de website: www.MijnRekensite.nl, een product van Sanders EWT.

Op de genoemde site kun je oefenen om je basisvaardigheden van het rekenen te verbeteren.

In het verleden heb ik diverse gadgets voor wiskunde gemaakt met eenvoudige oefeningen. Daarvan heb ik er enkele op deze website gezet.

Klik hier om te oefenen